Beschermbekken aluminium 200 mm

€ 12,94 € 15,66
Op voorraad
SKU
70004-A
Het zou zonde zijn wanneer jij jouw, als voorbeeld, te bewerken buis beschadigt in de bankschroef. Door het gebruik van aluminium beschermbekken voorkom je beschadigingen aan jouw product. Gemakkelijk te monteren op een bankschroef met een bekbreedte van 200 mm door de ingebouwde magneten.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 70004-A
EAN 8712418392098

Downloads

Download PDF

Beschermbekken aluminium 200 mm

De bankschroef is bedoeld om materiaal te klemmen, maar jij wil natuurlijk niet jouw te bewerken materiaal beschadigen. Wanneer je geen beschembekken gebruikt voor jouw bankschroef, kunnen de materialen beschadigen. De beschermbek van 200 mm is geschikt voor de bankschroef met een bekbreedte van 200 mm


Het aluminium is ontzettend hard. De hardheid ligt namelijk tussen koper en lood in, wat betekent dat deze veel kracht aankan. Het is uitgerust met een magneet, waardoor de beschermbekken eenvoudig op de bankschroef gemonteerd kan worden en ook stevig op de bankschroef blijft zitten. Tevens is het zo beveiligd dat de sterke magneet geen beïnvloeding heeft op het materiaal waar het opzit of wat het vasthoudt. De beschermbek is rechthoekig gemaakt voor de bek van de bankschroef.


Het pakket wordt geleverd met twee bekken voor beide kanten van de bankschroef. Nu kun jij rustig werken aan jouw klus zonder dat je het materiaal beschadigd in de bankschroef.

Te bewerken producten

Met deze aluminium beschermbekken kan jij grove tot middelfijne producten bewerken. In het aluminium zijn zes sleuven gemaakt waar jij eenvoudig jouw werk tussen kunt klemmen. De sleuf in het midden is dieper en is bijvoorbeeld geschikt om dunne golfplaten tussen te spannen.