Beschermbekken prisma 150 mm

€ 19,21 € 23,24
Op voorraad
SKU
70003-P
Geen beschadigingen meer aan jouw producten wanneer je het klemt tussen de bankschroef? Gebruik dan de prisma beschermbek om jouw materiaal eenvoudig te beschermen. Door het rechte model en de magneten is deze beschermbek gemakkelijk te monteren. Zo beschadig jij niet meer jouw te bewerken materiaal.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 70003-P
EAN 8712418392173

Downloads

Download PDF

Prisma beschermbek

Het prisma beschermbek is gemaakt van aluminium en is ontzettend sterk. Het aluminium is gemaakt in een rechthoek en voorzien van magneten. Deze beschermbek is geschikt voor de bankschroef met een bekbreedte van 150 mm. Door het formaat en de magneten is deze beschermbek eenvoudig te installeren op de bankschroef. De bankschroef en het materiaal dat wordt vastgehouden zal niet gemagnetiseerd worden door de magneten


Het pakket bestaat uit 2 beschermbekken voor beide bekken van de bankschroef. Het prisma beschermbek is geschikt om materiaal zowel horizontaal als verticaal te bewerken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een buis op maat zagen.


Materiaal klemmen met een bankschroef is geen probleem, maar wat zou het zonde zijn wanneer jij jouw te bewerken materiaal beschadigd. Door de beschermbekken zal het product niet beschadigen en kun jij gerust werken aan de klus.

Te bewerken producten

Het prisma is voorzien van drie verticale prisma’s, welke in twee maten in het prisma gegroeven zijn. Daarbij is er één horizontale prisma. Ronde en ovale materialen kunnen eenvoudig tussen het prisma gezet worden. Tevens is de horizontale prisma zo gemaakt dat je eventueel ook platte materialen erin kun zetten.