Terugslagklep 1/2" x 12 mm op blister

€ 5,49 € 6,64
Tijdelijk niet op voorraad
SKU
4384043
De terugslagklep zorgt ervoor dat de lucht niet terugloopt in de compressiekamer. Toch kan dit wel gebeuren en dat betekent dat de terugslagklep defect is. Dit kan problemen verzoorzaken aan de compressor. Maar de defecte terugslagklep is eenvoudig te vervangen, zodat de compressor weer in top conditie is.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Onze transporteur meldt momenteel een achterstand met onze zendingen. Hierdoor kan de levertijd uitlopen met 1 a 2 weken. Onze oprechte excuses hiervoor.
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 4384043
EAN 8712418367850
Gewicht (kg) 0,00

Downloads

Download PDF

Terugslagklep 1/2” x 12 mm op blister

Een kapotte terugslagklep is niet goed voor de compressor. De lucht kan namelijk weer terugstromen uit het drukvat richting de compressiekamer. Deze terugslagklep beschikt over buitendraad met de maten 1/2” x 12 mm en is geschikt voor de volgende compressoren:


Vervangen van de oude terugslagklep

Voordat je de terugslagklep vervangt om jouw compressor weer helemaal klaar te maken voor het werk, moet je er goed om denken dat de compressor uitstaat en dat alle lucht uit het drukvat verdwenen is. De oude terugslagklep kun je eenvoudig vervangen door de grijze koppelingen los te draaien en draai daarna de terugslagklep eruit. Wanneer je de nieuwe terugslagklep er weer indraait en de buizen weer aansluit, kun je gebruik maken van afdichtingsmiddel om een luchtdichteverbinding te maken. De compressor kan er dan weer helemaal tegenaan.