Gereedschapsets

Ben je als hobby klusser of juist als professional op zoek naar een complete gereedschapset met verschillende gereedschappen? Complete handgereedschappen sets van Airpress, verkrijgbaar van 10-delig tot en met 171-delig, zijn uitgerust met bijvoorbeeld doppensets, tangen en hamers die in een handige gereedschapskoffer worden geleverd. Door de brede keuze in gereedschapsets kan jij kiezen welke gereedschapset jij moet hebben voor jouw klussen.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Steek-/Ringratelsleutelset 8 - 19 mm 1/4" 3/8" en 1/2" 10 delig
  Steek-/Ringratelsleutelset 8 - 19 mm 1/4" 3/8" en 1/2" 10 delig 75257
  Waardering:
  100%
  (3)
  € 61,69 € 74,64
 2. Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 171 delig professioneel
  Gereedschapskoffer doppenset met chroom vanadium gereedschappen 171 delig professioneel 75247
  Waardering:
  100%
  (1)
  € 99,75 € 120,70
per pagina

Gereedschapsets voor de thuisklusser tot de professional

Ben je de thuisklusser die net begint met klussen, de doe-het-zelver met ervaring of ben je juist de professional in een werkplaats die het gereedschap graag geordend houdt? Dan zijn complete gereedschapsets met diverse handgereedschappen ideaal, want met deze sets heb je meteen een grote variëteit aan gereedschappen in huis. Airpress gereedschapsets zijn verkrijgbaar als:

 • Complete gereedschapskoffers met een diverse gereedschappen, zoals tangen, hamers, steeksleutels en doppen met ratels;
 • Uitgebreide doppensets met bijvoorbeeld doppen, ratels, bitjes en steeksleutels;
 • Steek-/ringsleutelsets met combinatie sleutels en eventueel adapters.

De handgereedschappen uit iedere gereedschapset zijn gemaakt van staallegering genaamd chroom-vanadium, waardoor het professioneel gereedschap van hoogwaardige kwaliteit is doordat het van steviger staal is gemaakt en beschermd is tegen oxidatie en corrosie. De gereedschapsets worden allemaal in een afsluitbare koffer geleverd, zodat je het gereedschap gemakkelijk kan meenemen, alles geordend en schoon blijft in de koffer en eenvoudig kan opbergen in bijvoorbeeld de werkplaats, service bus of garage.

Aluminium Gereedschapskoffer Chroom Vanadium 127 delig

De complete gereedschapsets van Airpress

Doppensets

Doppensets zijn te verkrijgen in 54, 94, 108 en 171-delige sets en zijn onder andere voorzien van diverse soorten en maten doppen, verlengstukken, ratels, schuifstukken en bitjes. Deze sets worden geleverd in een handige koffer met vakken die overeenkomen met het gereedschap, zodat het netjes gesorteerd en beschermd blijft.

Gereedschapskoffers

Gereedschapskoffers hebben een variërende inhoud aan handgereedschappen. Denk bij de inhoud van deze gereedschapset in een koffer aan hamers, ratelsleutels, schroevendraaiers, tangen, meetlint en steeksleutels. Iedere gereedschapskoffer is voorzien van toolbeds met speciaal gemaakte vakken waardoor je het gereedschap overzichtelijk gesorteerd houdt en wordt het beschermd tegen beschadigingen. Deze gereedschapskoffers zijn zeer uitgebreid qua gereedschap. Heb jij nog meer soorten handgereedschap nodig kijk dan eens bij de gereedschapswagens gevuld.

Steek- en ringratelsleutelsets

Steek- en ringsleutelsets zijn gereedschapsets met steeksleutels en ratelsleutels die vaak in sets gecombineerd worden tot één sleutel, dit is handig omdat je dan niet hoeft te wisselen tijdens de werkzaamheden. Ook zijn er bepaalde gereedschapskoffers en doppensets voorzien van de combinatie sleutels. Bepaalde ring- en steeksleutelsets zijn uitgebreid met adapters, zodat je ook doppen kan gebruiken op de sleutels. Het gereedschap wordt geleverd in een gereedschapskoffer met vakken, zodat je het gereedschap geordend opbergt in de koffer.

Bestel een gereedschapset in de webshop van Airpress

Bekijk de verschillende gereedschapsets uit het assortiment van Airpress. Heb je de keuze gemaakt en wil je een gereedschapset kopen? Wanneer je voor een bedrag hoger dan €50,- besteld, worden de producten gratis verzonden. Heb je op een werkdag voor 16:00 een gereedschapset besteld, dan worden de gereedschapsets zelfs nog dezelfde dag verzonden.

Heb je vragen over een bepaalde gereedschapset of kom je er niet helemaal uit tijdens het kiezen van een gereedschapset, dan kun je altijd contact met ons opnemen via 32 03 303 60 25 of een e-mail sturen naar info@airpress.be. Onze deskundige en ervaren medewerkers geven je graag advies waar je mee verder kunt. Onze locaties hebben geen balie of showroom.