Gereedschapswagen leeg 7 laden

€ 371,00 € 448,91
Op voorraad
SKU
791560-L

Deze gereedschapswagen met 7 laden is een perfecte en sterke gereedschapswagen om jouw gereedschap in op te bergen. De wagen is voorzien van duurzame poedercoating, kunststof stootvlakken, twee vaste en twee zwenkwielen, versterkte laden en soft grip handgrepen. Stabiel en gemaakt van top kwaliteit, zodat jij een fijne gereedschapswagen in huis haalt.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 791560-L
EAN 08712418382839
Gewicht (kg) 51,00
Grootte 73 x 46,5 x 93 cm
Aantal laden 7
Aantal gereedschappen 0
Aantal wielen 4
Maat kleine lade (lxhxb) 54 x 7 x 39 cm
Capaciteit kleine lade 18 kg
Maat middel lade (lxhxb) 54 x 13,5 x 39 cm
Capaciteit middel lade 20 kg
Maat grote lade (lxhxb) 54 x 16 x 39 cm
Capaciteit grote lade 25 kg

Downloads

Download PDF

Gereedschapswagen 7 laden

De gereedschapswagen met 7 laden is perfect om jouw gereedschap in op te bergen. Door de centrale vergrendeling wordt de gereedschapswagen goed afgesloten. Daarbij kun je alleen één voor één de laden open doen, wat inhoudt dat de wagen stabiel blijft staan en niet kan omvallen. Deze gereedschapswagen is geschikt voor intensief gebruik.


De zijwanden zijn geperforeerd, zodat het mogelijk is om verschillende accessoires te monteren en de gereedschapswagen geheel naar eigen wens uit te rusten. Verder is de gereedschapswagen uitgerust met vier versterkte wielen, twee vaste en twee zwenkwielen. Een van de wielen is uitgerust met rem blokkering.


De handgrepen zijn voorzien van ‘Soft Grip’ en antislip composiet. Zo heb jij een gereedschapswagen welke stevig, maar tegelijk prettig in de hand ligt. Er zijn geleiders gemonteerd en een schuifmechanisme met kogellagers, zodat de laden prettig uitschuiven. De laadcapaciteit van de bovenste 5 laden is 25 kg en van de onderste twee laden 35 kg.


De gereedschapswagen is niet alleen sterk, maar ook alle metalen zijn voorzien van poedercoating. Verder zijn er stootvlakken van kunststof gemonteerd, zodat de gereedschapswagen en de omgeving beschermd is. Dit zorgt voor een duurzame gereedschapswagen.


De gereedschapswagen is voorzien van een werkblad met verhoogde zijkanten. Nu kan jij gerust jouw gereedschap boven op de gereedschapswagen leggen zonder dat het ervan afvalt. Daarnaast heb je aan de zijkant van het werkblad de mogelijkheid om zeven schroevendraaiers op te hangen. Mocht je een keer de sleutel kwijtraken is het geen probleem, want bij dit exemplaar wordt een reservesleutel bijgeleverd.