Halfgelaatsmasker PPE 3 A filter 2 st

€ 10,76 € 13,02
Op voorraad
SKU
4303045
Voor bepaalde werkzaamheden, zoals schilderen, is het nodig om uw luchtwegen goed te beschermen. Dit halfgelaatsmasker is dan ideaal geschikt voor de zware werkzaamheden waar risico’s aan kleven, zoals gezondheisrisico’s. Het masker is uitgevoerd met twee filtes en is gecertificeerd met EC categorie PPE 3.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 4303045
EAN 8712418328264

Downloads

Download PDF

Halfgelaatsmaker PPE 3

Op het werk wil je geen onnodig risico lopen om ziek te worden. Je wilt gewoon jezelf goed beschermen, bijvoorbeeld met het spuiten van auto’s. Het halfgelaatsmasker met filter beschermt je tegen deze aerosolen. Aerosolen is gas, ontzettend klein en bevat stofdeeltjes of vloeistofdruppels die met elkaar gaan mengen. Juist deze gassen zijn zeer gevaarlijk voor de gezondheid en kunnen een onomkeerbaar effect veroorzaken.

Het halfgelaatsmasker is een professnioneel masker en voorzien van het Personal Protective Equipment (PPE) kenmerk 3. Dit betekent dat het masker geschikt is voor professioneel gebruik. Verder wordt het masker uitgerust met twee type A stoffilters en is geschikt voor organische gassen en dampen die een kookpunt hebben van boven de 65 graden Celsius. Deze patronen zijn zeer gemakkelijk te vervangen.

Halfgelaatsmasker PPE 3

Halfgelaatsmasker PPE 3 hoofdband

Om het werkgenot te verbeteren, is het masker gemaakt van zacht materiaal en is het comfortabel om te dragen. Daarbij heeft het masker een hoofdband die in te stellen is, zodat het gemakkelijk aan te passen is aan jouw hoofd. Daarbij is het masker zo gemaakt dat je gemakkelijk in en uit kunt ademen, zonder risico’s te lopen.