Motorenkraan 2 ton opvouwbaar

€ 309,76 € 224,10 € 271,16
Op voorraad
SKU
76180-1

Motor uit de auto halen? Of een ander zwaar object verplaatsen? Dat kan met de motorenkraan van 2 ton. Deze mobiele en opvouwbare motorenkraan is een stevige en professionele kraan. De werkplaatskraan is onder andere geschikt voor autogarages. De motorenkraan heeft vier standen en beschikt over een hydraulische arm. Met de motorenkraan werk je veilig om zware objecten te verplaatsen.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 76180-1
EAN 08712418241945
Gewicht (kg) 100,00
Capaciteit 500, 1000, 1500, 2000 kg
max. hoogte 225 cm

Downloads

Download PDF

Motorenkraan 2 ton opvouwbaar

De motorenkraan van 2 ton is geschikt om zware motorblokken te tillen en te verplaatsen. Eventueel zouden ook andere zware objecten tot 2 ton verplaatst kunnen worden. Zo werk je op een veilige manier in de werkplaats. Met de zes wielen kun je het geheel eenvoudig verplaatsen naar de plaats van bestemming.


Voordeel aan deze motorkraan is dat de kraan opvouwbaar is. Op deze manier kun je de kraan eenvoudig opbergen. De voorste steunbalken met zwenkwielen kun je losschroeven van de kraan. De zwenkwielen zijn gemaakt van staal. Het gewicht van de motorenkraan bedraagt 100 kilogram.

Werking van de Motorenkraan

De zwenkarm is op vier standen in te stellen:


  • Eerste stand: 2 ton
  • Tweede stand: 1,5 ton
  • Derde stand: 1 ton
  • Vierde stand: 0,5 ton

Bij de eerste stand is de kraan nog helemaal ingeschoven. Bij de vierde stand is de kraan geheel uitgeschoven. Door de hydraulische pomparm zet je de kraan eenvoudig in de juiste stand als het gaat om de hoogte. Deze hydraulische pomp is handbediend. Door te pompen gaat de hydraulische pomp omhoog tot een hefhoogte van 2250 mm. Wanneer je de pomp wilt laten zakken, draai je het ontluchtingsventiel open. Denk erom, doe slechts twee slagen. Bij meerdere slagen is de kans groot dat de olie eruit gaat lopen.

Olie

De hydraulische arm vergt hydraulische olie voor de werking. Deze olie moet minimaal om het jaar ververst worden. Maar ook wanneer je het ontluchtingsventiel te ver opendraait kan er olie uitlopen. Controleer daarom regelmatig de olie stand. Pas op, doe niet teveel olie in de arm. Het is dan mogelijk dat de arm niet meer omlaag gaat.