Pneumatische boormachine 10 mm 2000 rpm 168 l/min

€ 112,17 € 64,89 € 78,52
Op voorraad
SKU
45476

De professionele pneumatische boormachine 10mm is een krachtige machine en geschikt voor het professionele werk, zoals werkplaatsen en fabrieken. Met de pneumatische boormachine boor je gaten in staal, hout en kunststof. Eenvoudig in gebruik, twee standen en kan zowel linksom als rechtsom draaien. De boormachine heeft een vermogen van 2000 RPM en heeft een werkdruk van 6,2bar. Licht in gewicht en ligt niet zwaar in de hand.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 45476
EAN 08712418323085
Stiftaansluiting 10 Ø
RPM 2.000
Inschakel druk (bar) 6.2
Luchtverbruik 168 l/min
Max. Luchtverbruik 660 l/min
Grootte 188 mm
Gewicht (kg) 1,00

Downloads

Download PDF

Pneumatische boormachine 10 mm

De pneumatische boormachine is geschikt om gaten in bijvoorbeeld beton, steen of hout te maken. Deze professionele pneumatische boormachine 10 mm werkt op een werkdruk van 6,2 bar en beschikt over 2000 RPM. Het is een lichte machine om vast te houden, want de boormachine weegt slecht 1 kilogram. De behuizing van de machine is namelijk gemaakt van composieten behuizing en een antisliphandgreep.


Het maximale luchtverbruik van deze pneumatische boormachine is 660 L/min. Hierdoor is de boormachine geschikt om te boren in bijvoorbeeld staal, hout en kunststoffen. Er zitten twee snelheden op deze boormachine. Wanneer de drukknop halverwege wordt ingedrukt, draait de boor langzamer dan wanneer je de knop helemaal indrukt. Ook is er een l/r rotatieschakelaar aanwezig, zodat je beide kanten kunt opboren.


Bij de pneumatische boormachine worden twee tules geleverd, namelijk een Euro en Orion tule. De luchtaansluiting van deze machine is 1/4“. Het beste is om deze tules aan te sluiten op veiligheidskoppelingen, voor een stabiele en veilige verbinding.

Onderhoud machine

De pneumatische boormachine moet dagelijks gesmeerd worden met gereedschapsolie om alles soepel te laten draaien. Wanneer je een olie vernevelaar in het perslucht systeem hebt, gebeurt het al automatisch. Mocht je geen olie vernevelaar hebben, doe dan een theelepel pneumatisch olie bij de luchtingang van de boormachine.