Beschermbekken aluminium 125 mm

€ 9,75 € 11,80
Op voorraad
SKU
70002-A
Deze aluminium beschermbekken beschermen de materialen van beschadigingen, want beschadigingen wil jij natuurlijk niet. De beschermbekken zijn geschikt voor een bankschroef met een bekbreedte van 125 mm breed en zijn zeer gemakkelijk te monteren.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 70002-A
EAN 8712418392074

Downloads

Download PDF

Beschermbekken aluminium 125 mm

De bankschroef is gemaakt om materiaal vast te klemmen, maar het kan ook materiaal beschadigen. Daarom zijn er aluminium beschermbekken om het materiaal te beschermen. De installatie is eenvoudig, omdat de beschermbekken gemakkelijk op de bankschroef geklikt kan worden door de ingebouwde magneet. Zo beschadig jij jouw materiaal niet meer.


Deze beschermbek is geschikt voor een bankschroef met een bekbreedte van 125 mm. Bij het pakket zullen twee bekken geleverd worden. De beschermbek is rechthoekig gemaakt en zal gemakkelijk op de bankschroef passen.


Het aluminium is ontzettend hard. De hardheid ligt namelijk tussen koper en lood in, wat betekent dat deze veel kracht aankan. Het is uitgerust met een magneet, waardoor de beschermbekken eenvoudig op de bankschroef gemonteerd kan worden en ook stevig op de bankschroef blijft zitten. Tevens is het zo beveiligd dat de sterke magneet geen beïnvloeding heeft op het materiaal waar het opzit of wat het vasthoudt. Zo hoef jij geen zorgen te maken.

Te bewerken producten

Met deze aluminium beschermbekken kan jij grove tot middelfijne producten bewerken. In het aluminium zijn zes sleuven gemaakt waar jij eenvoudig jouw werk tussen kunt klemmen. De sleuf in het midden is dieper en is bijvoorbeeld geschikt om dunne golfplaten tussen te spannen.