• Gratis verzending vanaf € 150,- incl. BTW
 • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
 • Snelle service
 • Meer dan 60 jaar ervaring

Training

LEER ONZE PRODUCTEN BETER KENNEN!

Op zoek naar nog meer specifieke kennis over de Airpress producten? Je klanten nog beter kunnen informeren en overtuigen dat ze met Airpress de perfecte oplossing krijgen? Maak dan gebruik van onze gratis producttrainingen! Wij geven training over alle ins-en-outs van onze producten en tijdens de training kan je alle vragen stellen die er leven. Ook worden regelmatig nieuwe producten gedemonstreerd zodat je als eerst op de hoogte bent van alle eigenschappen en mogelijkheden!


Wij bieden zakenpartners en geïnteresseerden, die hun Airpress-productkennis willen verbreden, gratis trainingen aan.

loader
Bezig met laden...
Airpress producttraining

Wil jij jouw kennis verbreden om de eigenschappen en functionaliteiten van onze producten beter te leren kennen, vul dan onderstaand formulier in.

* De trainingsdatum kan gewijzigd worden door het Airpress trainingsteam

Toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens


Je leert onze producten zo goed mogelijk kennen.

Tijdens de training geven we je gedetailleerde en vooral nuttige informatie die je niet in de catalogus vindt. Je leert meer over de toegepaste ontwerpoplossingen en technologieën. Daarbij leer je begrijpen hoe dagelijks gebruik van de apparatuur hierdoor beïnvloed wordt.

Je leert waarin Airpress producten zich onderscheiden van concurrerende oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Je kan de verschillen en de praktische voordelen die daaruit voortvloeien aangeven.

Je krijgt betrouwbare en bewezen kennis over de toepasbaarheid van de producten die je gaat verkopen.

Hierdoor weet je zeker dat de aanbevolen apparatuur aansluit bij de behoeften van jouw klant.

Je zult nieuwe competenties verwerven waarmee je professionele service en deskundig advies kan bieden.

Je kan het beste advies geven die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van jouw klanten. Je zal niet meer verrast worden door vragen en alle twijfels worden weggenomen.

Organisatorische informatie

De producttraining duurt ongeveer 4 uur en wordt gegeven op het hoofdkantoor van jouw bedrijf of in een van onze kantoren - afhankelijk van jouw voorkeur. Als onderdeel van de standaardcursus bieden wij kennisverbreding aan in: zuigercompressoren, schroefcompressoren, pneumatisch gereedschap, persluchtinstallaties of pneumatische oplossingen voor de industrie. In de regel wordt elke training individueel voorbereid en wordt het programma aangepast aan jouw behoeften en verwachtingen die beschreven staan in het aanmeldingsformulier.

LET OP: De door jouw aangegeven opleidingsdatum in het aanvraagformulier kan, na voorafgaand overleg en goedkeuring van de definitieve afspraken, wijzigen. Houd bij het kiezen van een datum die voor jouw geschikt is altijd rekening met de tijd dat nodig is om trainingsmateriaal voor te bereiden dat geschikt is voor het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent. We hebben ongeveer 5 werkdagen nodig om de training te organiseren.

Szkolenie produktowe Airpress

Wij staan tot jouw beschikking!

Airpress is al meer dan 60 jaar producent en distributeur van professionele pneumatische apparatuur. Als leider in de pneumatische industrie hebben we nieuwe markten betreden en voorzien we onze klanten in heel Europa van hoogwaardige kwaliteit producten.

We danken onze positie aan een heldere visie, consistent ontwikkeltraject en strategische investeringen in technologische innovaties. Maar dat is niet alles, want achter elk van onze successen staan klanten die het merk Airpress steeds meer vertrouwen, evenals distributeurs die de verkoop van onze producten ondersteunen in hun dagelijkse werk.

Omdat we ons volledig bewust zijn van de gemeenschap die onze zakenpartners en consumenten met ons creëren, richten we ons bij Airpress op de kwaliteit van de dienstverlening en eerlijk partnerschap. Wij streven ernaar dat onze klanten betrouwbare informatie ontvangen van de producten die men bij ons koopt.

We willen onze distributeurs de best mogelijke tools aanreiken om samen de klantenservice naar het hoogste niveau te tillen. Sleutel tot succes is een uitstekende kennis van de producten en diensten die aan de consument worden aangeboden. Om een product verantwoord aan te bevelen moet je niet alleen de technische gegevens kennen, maar ook de functionaliteit van het product.

De gratis producttraining is ook beschikbaar voor ondernemers die geen Airpress producten distribueren, maar onze producten op hun werkplek gebruiken of van plan zijn te gebruiken. Een cursus kan bijvoorbeeld bestaan uit het trainen van de medewerkers om de apparatuur binnen het bedrijf op de juiste manier te gebruiken. Wij staan ook open voor de behoeften van andere gebruikers van pneumatische apparatuur die hun kennis van Airpress producten willen verbreden.

De meest populaire trainingsonderwerpen

De onderwerpen die tot nu toe gehouden zijn waren divers. In de regel worden producttrainingen van Airpress individueel ontwikkeld, zodat de inhoud ervan het beste aansluit bij de behoeften van gebruikers die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis. Van de terugkerende trainingsonderwerpen zijn dit de meest populaire tot nu toe:

 • Hoe werkt een schroef- en zuigercompressor? De belangrijkste verschillen in functionaliteit.
 • Bouw en werking van koeldrogers en adsorptiedrogers.
 • Een zuigercompressor geschikt voor de industrie? Alles over K serie compressoren.
 • Riemaandrijving en directe aandrijving - hoe werkt het en wat is het in de praktijk?
 • Invertertechnologie en de impact ervan op het energieverbruik - alles over de Airpress-serie schroefcompressoren met variabele snelheid.

Naast theoretische zaken leggen we als onderdeel van de producttraining ook veel praktische zaken uit met betrekking tot het dagelijks gebruik van apparatuur, waaronder:

 • Hoe installeer je een XXX-compressor correct (productspecifieke tips)?
 • Hoe onderhoud je het beste een compressor en/of pneumatisch systeem?
 • Populaire oorzaken van kleine storingen en hoe deze te verhelpen.
 • De vraag naar perslucht inschatten en de bouw van een pneumatisch systeem plannen?
 • Hardwarevereisten voor specifieke industrieën en/of soorten activiteiten.

Op verzoek van de klant vertalen we tijdens de training ook geselecteerde vraagstukken op het gebied van pneumatiek die het begrip en de evaluatie van de gebruikswaarde van individuele apparaten vergemakkelijken. Onder hen zijn de meest populaire tot nu toe:

 • Kenmerken van perslucht: druk, temperatuur, dauwpunt en andere eigenschappen van lucht als werkmedium.
 • Luchtfiltratie volgens de richtlijnen van ISO 8573-1.
 • Herinnering aan algemene concepten op het gebied van pneumatiek.

Zoals je ziet, is de gratis training van Airpress niet alleen een geweldig hulpmiddel om de competenties van verkopers uit te breiden, maar is het ook een van de elementen van aftersalesondersteuning, zowel voor zakelijke als particulier klanten van Airpress. Voor gebruikers van pneumatische apparatuur die zich nog niet bij de groep van onze klanten hebben aangesloten, vormen producttrainingen een aanvulling op het aanbod van professioneel advies over de selectie van pneumatische apparatuur die past bij de behoeften.

Twijfel je over een specifiek onderwerp over pneumatiek, wil je het volledige potentieel van jouw bestaande apparatuur benutten, of ben je een complete beginner op het gebied van perslucht en wil je weten hoe bepaalde apparatuur werkt, voel vrij om te vragen. We zijn hier voor jou!

Meer informatie over de producten van Airpress?

Wil je meer weten over ons assortiment? Bekijk dan één van onze product categorieën: