Onderhoud inplannen

Lange levensduur van jouw pneumatische apparatuur

Regelmatige inspecties zijn een garantie om de volledige efficiëntie te behouden en de levensduur van het apparaat maximaal te verlengen. Ze zijn vereist voor de minder complexe zuigercompressoren als voor technologisch geavanceerde schroefcompressoren. Een inspectie laten uitvoeren is ook een goed idee wanneer je een gebruikte compressor koopt en niet zeker weet hoe de vorige eigenaar ermee om is gegaan.

Is het tijd voor onderhoud aan jouw compressor of heb je ondersteuning nodig bij de onderhoudswerkzaamheden, dan kan je rekenen op de hulp van Airpress servicemonteurs! We voeren opdrachten van individuele klanten als uitgebreide onderhoudsbeurten aan pneumatische apparatuur in bedrijven uit.

Het veiligst is om de schroefcompressor door een vakman te laten keuren. Bij zuigercompressoren kunnen eenvoudige onderhoudswerkzaamheden ook zelf uitgevoerd worden. Als je deze taak op jou wilt nemen, gebruik dan ons advies over het onderhoud van compressoren.

Heb je technische ondersteuning nodig op een ander gebied? Bekijk andere Airpress service --->

Heeft de schroefcompressor een technische storing? Bel dan met het storingnummer +32 (0)3 - 820 99 90 voor rechtstreeks contact met onze professionals.