Beschermbekken rubber 125 mm

€ 13,36 € 16,17
Op voorraad
SKU
70002-R
Beschermbekken van rubber zorgen ervoor dat jouw product niet wordt beschadigd wanneer jij het product in een bankschroef gebruikt. De beschermbek is geschikt voor een bankschroef met een bekbreedte van 125 mm en eenvoudig te monteren. Het rubber zorgt er tevens voor dat producten goed worden gespand, zelf bij een minimale spandruk. Nu kun jij veilig jouw producten bewerken.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Productdetails

Meer informatie
Art.nr. 70002-R
EAN 8712418391992

Downloads

Download PDF

Rubberen beschermbek

Deze rubberen beschermbek is rechthoekig en voorzien van een magneet. Door deze magneet kun je de beschermbek gemakkelijk monteren op de bankschroef met een bekbreedte van 125 mm. De magneet is sterk, maar zal niet het materiaal of de bankscherf beïnvloeden door middel van het magnetische veld.


De rubberen beschermbekken zijn zo gemaakt dat zelfs bij een minimale spanningsdruk het materiaal stevig op zijn plaats blijft. Deze rubberen beschermbekken zijn zeer stevig gebouwd en vervaardigd uit aluminium. Tevens is het uitgevoerd met synthetisch rubber. Standaard worden er twee bekken geleverd. Zo kun jij eenvoudig jouw materiaal veilig bewerken.

Te bewerken producten?

Het synthetische rubber zorgt ervoor dat het te bewerken product stevig op zijn plaats blijft, zelfs met minimale spandruk. Zo wordt het eenvoudig om diverse soorten materialen te bewerken, zoals hout, dunwandige buizen en zelfs kunststof.