Compressor HL 310-25 8 bar 2 pk 157 l/min 25 l

€ 139,68 € 169,01
Op voorraad
SKU
36839-1

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • Omdat het drukker is dan normaal, lukt het soms niet de orders tussen 15u-16u dezelfde dag te verzenden.
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Downloads

Download PDF

Details

Gewicht (kg) 27,00
Art.nr. 36839-1
EAN 08712418203035
Capaciteit l/min 196
Effectieve capaciteit 157
Ketelinhoud (l) 24
Vermogen (PK/kW) 2.0 pk / 1.5 kW
Voltage 230 V / 50 Hz / 1 Ph
Olievrij Nee
Pomptoeren (RPM) 2850
Inschakel druk (bar) 6
Maximale Druk (bar) 8
Cilinders 1
Trappen 1
Geluidsniveau dB(A) (0 m) 96
Dryer 230 V / 50 Hz / 1 Ph
Lengte, Breedte, Hoogte (cm) 60 x 33 x 56
Gegalvaniseerde tank Nee

Beschrijving

Met de HL 310-25 haalt u een degelijke en sterke compressor in huis. Het apparaat beschikt over twee uitgangen voor de werkdruk, zodat u gemakkelijk twee slangen op het systeem kan aansluiten. Ideaal voor situaties wanneer u geen zin hebt om constant de luchtslangen en attributen te vervangen en/of toevallig twee slangen nodig hebt voor uw werkzaamheden. De machine is olie gesmeerd, wat betekent dat de machine goed onderhouden moet worden om de betrouwbare kwaliteit te waarborgen. De compressor is ook geschikt voor het zwaardere werk. Wanneer u ergens een gaatje moet boren in de muur, is dat voor deze topper geen probleem. De werkdruk van deze compressor is namelijk 6 bar. Mocht het zo zijn dat er minder werkdruk vereist is, kunt u dat zeer gemakkelijk instellen met de zwarte knop voorop de machine.

Het mag dan een sterke zuigercompressor zijn, het punt is wel dat de compressor niet geschikt is voor het continue werk. U kunt wel langer doorgaan met de compressor, maar dan moet u wel in acht houden dat u met compressie tijd zit. Mocht het zo zijn dat u de compressor wel voor een langere periode wilt gebruiken, laat hem dan goed afkoelen. Zo beschadigt de machine niet en zult u meer plezier overhouden aan de compressor. Er worden wel veel decibels geproduceerd, echter is de tank 24 liter, wat inhoudt dat u wel even vooruit kan en de motor niet heel snel weer aanslaat. Als u de compressor voor langere arbeid wilt gebruiken, is het aan te raden om een oor beschermer te dragen. Tevens is het niet fijn dat alles om u heen trilt wanneer de compressor verse lucht in de tank vult. Daarom is deze uitgerust met trillingsdempers en wielen. De trillingen worden hierdoor geabsorbeerd, zodat het nagenoeg trilvrij is. Ten tweede staat de compressor hierdoor ook stevig. Waar ook aan gedacht is, is het vervoer. Het komt vaak voor dat de compressor meegenomen moet worden naar een andere plek. Daarom is deze compressor ook uitgevoerd met wielen en een hendel.

Als u op zoek bent naar naar een compacte, maar sterke compressor met twee uitgangen, is de HL 310-25 een goede en betrouwbare keuze. De semi-professionele compressor kan veel werk aan en zal een waar genot zijn om mee te werken.