Gereedschapswagens leeg

Gereedschapswagen leeg gezocht? Misschien heb je al veel gereedschap en zoek je een kar om het in op te bergen, of wil je graag geen volle gereedschapskar, maar juiste een lege kar aanschaffen. Wij van Airpress verkopen twee verschillende lege gereedschapswagens. Een gereedschapswagen met 7 laden en een wagen met 2 laden. Beide wagens zijn volledig naar eigen smaak in te richten en zijn ideaal voor het opbergen van allerlei soorten gereedschap.

Ik ben op zoek naar:

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Gereedschapstrolley leeg 2 laden
    Gereedschapstrolley leeg 2 laden 79518
    € 273,52 € 330,96
per pagina

De gereedschapswagens uit onze collectie zijn bruikbaar voor de professional en de doe-het-zelver. Bekijk de gereedschapswagens uit het aanbod van Airpress en bestel de gereedschapswagen naar wens in de webshop.

Lege gereedschapswagen – volledig naar wens in te vullen

Je kent het wel. Je bent met een hele hoop gereedschap aan het werk in de werkplaats of thuis. Hoe onhandig is het dan dat jij je gereedschap niet allemaal bij de hand hebt? Dankzij een gereedschapswagen heb je alles wat je nodig hebt te allen tijde bij de hand. Al je gereedschap ligt netjes op de plek die jij zorgvuldig uitgekozen hebt. Wij verkopen twee verschillende gereedschapskarren die leeg zijn. Een lege klassieke gereedschapswagen met 7 laden en een lege gereedschapstrolley met 2 laden.

Klassieke gereedschapswagen met 7 laden

De klassieke lege gereedschapswagen met 7 laden, heeft laden van 59cm breed en 40,5 cm diep. Echter hebben de lades allemaal een andere hoogte. Zo hebben de bovenste 5 laden een hoogte van 6,5 cm. De 6e lade heeft een hoogte van 9 cm en de 7e – dus de laatste lade – heeft een hoogte van maar liefst 14,5 cm. Daarnaast beschikt de lege gereedschapswagen over kogellagers, twee vaste- en twee zwenkwielen van 50 mm breed en een tweetal wielremmen.

Gereedschapstrolley met 2 laden

De gereedschapstrolley met twee laden die leeg is weegt 25 kg, heeft een afmeting van 85x37x70cm en beschikt over 2 lades, diepe bak en 4 wielen. Doordat de gereedschapswagen over twee laden beschikt, is hij niet geschikt voor toepassingen waar je veel verschillende soorten gereedschap bij nodig hebt. Doordat hij zeer compact is, neemt hij weinig kostbare ruimte in op de werkplek.

Uitbreidingsmogelijkheden

Met modules en accessoires breid jij jouw gereedschapswagen die leeg is verder uit. De gereedschapswagen is uit te breiden met wandborden en haken om het gereedschap aan op te hangen. Zo heb jij jouw meest gebruikte gereedschap eenvoudig bij de hand. Met de modules breid je de gereedschapswagen uit met gereedschappen. Denk eraan dat bepaalde modules alleen in bepaalde gereedschapswagens passen. Liever een volle gereedschapswagen bestellen dan de variant die leeg is? Kijk dan eens bij de gevulde gereedschapswagens.

Bestel een lege gereedschapswagen

Bekijk het aanbod aan gereedschapswagens, kies de gereedschapswagen naar wens en vul hem met het gereedschap naar wens. Of je hem nou vult met gereedschap dat je al in huis hebt of met een van de modules uit ons assortiment: je kunt hem volledig naar eigen wens inrichten. Alle gereedschapswagens worden gratis verzonden en zo snel mogelijk geleverd.

Heb je een vraag over een van de producten uit ons aanbod? Neem gerust contact op voor deskundig advies. Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@airpress.be of tijdens kantoortijden te bellen naar 32 (0)3 - 820 99 90. Onze deskundige en ervaren medewerkers geven je graag advies waar je mee verder kunt.