• Gratis verzending vanaf € 150,- incl. BTW
  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Meer dan 60 jaar ervaring

Pneumatische slijpers

Heb jij het gevoel dat jij met jouw slijpgereedschap niet alles kan bewerken? Belangrijke punten in je werk zijn efficiënte oplossing in combinatie met het gebruiksgemak, snelheid en precisie? Dan ben je op de juiste plaats! Sta open voor nieuwe mogelijkheden met professionele Airpress slijpmachine!

Ergonomisch, duurzaam, trillingen worden gereduceerd, hoge werkkwaliteit, hoog veiligheidsniveau, vrijheid van gebruik en ongekende prestaties! Alles wat jij nodig hebt om te werken zoals jij het wil! In ons assortiment vind je diverse soorten pneumatische slijpers, waaronder haakse slijpers, stiftslijpers en schuurmachines, die aangepast zijn aan de behoeften van de eindgebruiker. Daarnaast hebben wij diverse accessoires, zoals diverse slijpschijven en slijpstenen.

Aarzel niet en vervang de oude slijper/schuurmachine voor een moderne Airpress professionele slijpmachine/schuurmachine!

  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Klantbeoordeling 9.2/10
  • 5% nieuwsbriefkorting
Pneumatische Haakse Slijper 125 mm 1/2" 1044 l/min
€ 266,79 € 322,82
Pneumatische schuurmachine excentrisch 150 mm 1/4" 228 l/min
€ 207,55 € 251,14
Stiftslijper 6 mm 1/4" 342 l/min
€ 92,38 € 111,78
Stiftslijper 6 mm 1/4" 113 l/min
€ 93,48 € 113,11
Haakse slijper 125 mm 1/4" 1134 l/min
€ 244,16 € 295,43
Haakse Slijper voor plaatwerk 75 mm 3" 240 l/min
€ 81,21 € 98,26
Mini stiftslijper 6 mm 1/4" 312 l/min
€ 67,49 € 81,66
Bekijk details

7 producten

Pneumatische slijper die voldoet aan jouw verwachtingen

Al jaren zijn slijpmachines op perslucht de eerste keuze onder professionals die efficiënte en duurzame gereedschappen nodig hebben voor industrieel gebruik of voor in de werkplaats. Pneumatisch gereedschap wordt breed gebruikt in de industrieën voor uiteenlopende werkzaamheden. Vanwege de veelzijdigheid is het gereedschap ook in trek bij doe-het-zelvers of gebruiker die net beginnen in deze industrie. Tot welke groep je ook behoort, bij ons vind je de slijper die aan jouw verwachtingen voldoet!

Airpress luchtslijpers - professionele slijpgereedschappen

Door de hoge kwaliteit en prestaties zullen onze slijpers ook de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen. De Airpress schuur en slijpmachines zijn zeer geschikt als professionele werkplaatsslijpers voor plaatwerk, renovatie, slotenmakerij of timmerwerk. Ook is het zeer geschikt voor de hout-, scheepsbouw- en metaalindustrie. Door het gebruiksgemak is het de beste keuse voor hobbyisten, doe-het-zelvers en professionals die hun passie op het hoogte niveau willen nastreven!

De verwachtingen voor het pneumatische slijpgereedschap zijn afhankelijk van de eindgebruiker, aard van het werk en het soort materiaal waarin geslepen gaat worden. Daarom hebben we er alles aan gedaan om een volledig assortiment aan slijpmachines voor diverse doeleinden met verschillende eigenschappen aan te bieden. In ons assortiment vind je:

Door de brede selectie aan luchtslijpers kan je de juiste slijper kiezen die helemaal voldoet aan jouw behoeften!

Kies vandaag nog jouw model en geniet van alle voordelen van de Airpress pneumatische slijpers!

Pneumatische slijpmachines - het loont echt!

Pneumatische slijpmachines zijn gereedschappen met een uiterst eenvoudige bouw, aangedreven door de kracht van perslucht. Hierdoor zijn de slijpers storingsvrij en tegelijkertijd kleiner en lichter dan elektrische slijpmachines (zowel op netstroom als met accu). Met dit gereedschap kan je veel meer, terwijl je het werkcomfort verhoogt en de gebruikskosten verlaagt!

Bij Airpress begrijpen we de factoren die slijpers superieur maken ten opzichte van elektrische. Met de gebruikers in gedachten hebben we de voordelen van onze slijpgereedschappen maximaal geperfectioneerd!

Onze luchtslijpers worden gebouwd met de hoogste kwaliteit composietmaterialen waardoor deze licht in gewicht, duurzaam en sterk zijn. De pneumatische slijpers zijn bestand tegen mechanische schade, zoals overbelasting van de apparatuur. Dit betekent dat je zelfs het meest intensieve werk langdurig kan uitvoeren.

Dankzij de eenvoudige en solide constructie en een uitgekiende pneumatische aandrijving kunnen onze slijpmachines indrukwekkende toerentallen bereiken. Dit vertaalt zich in nauwkeurigheid, efficiëntie en effectiviteit van jouw project.

Maar dat is nog niet alles! Met de Airpress slijper kan je de verwerkingstijd verkorten en zo het energie- en schuur verbruik verminderen. Naast de verlaging van de bedrijfskosten, verlaag je automatisch de productie- of servicekosten, met behoud van de hoogste kwaliteit.

Zet in op de meest economische slijpmachines op perslucht op de markt en tel uit je winst!

Luchtslijper - lichtgewicht en duurzaam Airpress composietgereedschap

Airpress pneumatische slijpmachines - kies voor comfort en veiligheid op het werk

Je hoeft geen specialist te zijn om vrij en veilig met onze pneumatische slijpers te werken. Het gebruiksgemak en de hoge werkcultuur van Airpress slijpgereedschappen zullen elke gebruiker tevreden stellen, ongeacht de ervaring.

Door de kleine afmetingen en het lichte gewicht van onze pneumatische slijpmachines zijn deze niet alleen handig in gebruik, ook de eindgebruiker zal minder belast worden. Lichtgewicht slijpmachines belasten de handen minder, waardoor jij minder snel vermoeid raakt en daardoor mogelijk is om urenlang comfortabel te werken!

Om het comfort en veiligheid verder te verhogen, hebben we gezorgd voor de ergonomie van de structuur, antisliphandgrepen en een aantal veiligheidsmechanismen. Door het gebruik van moderne technologieën hebben we het niveau van trillingen en geluid tot een minimum kunnen beperken. Hierdoor voldoen onze slijpmachines aan alle Europese normen op dit gebied en kan je zonder stress en risico aan de slag!

Professionele Airpress luchtslijpers - de beste keuze voor iedereen!

De Airpress perslucht schuurmachine is de beste keuze wanneer je lastige beperkingen bij het werken met slijpgereedschappen wilt wegnemen. Door de optimale lengte van de pneumatische luchtslang kan je vrij bewegen met het apparaat! Je wordt niet belemmerd door de lengte van de stroomkabel! Ook in stoffige zones kan je zonder problemen en in alle veiligheid werken, wat bij elektrische slijpmachines niet is toegestaan.

Bekijk alle mogelijkheden van onze pneumatische slijpermachines en ontdek hoe eenvoudig het werken wordt!