• Gratis verzending vanaf € 150,- incl. BTW
  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Meer dan 60 jaar ervaring

Nagelpistolen

Heb je er genoeg van om altijd de spijkers met een hamer handmatig in het materiaal te slaan? Wil je sneller, minder inspannend en ook efficiënter werken en wil je een spijkermachine kopen? Dan is het Airpress nagelpistool precies de machine die jij zoekt!

De pneumatische nagelpistolen werken op perslucht en zijn hierdoor krachtige machines zonder tussenkomst van een elektrische motor. Van doe-het-zelfer tot de professional, of je nu meubelmaker of in de bouw werkt, de spijkermachine zijn hoogwaardige machines die in de moeilijkste omstandigheden kunnen werken. Spijkerpistool op lucht kopen? Ga ervoor en ga werken op het hoogste niveau!

Aarzel niet en vervang de hamer door een krachtige professionele spijkermachine!

Pneumatisch spijkerpistool D-nagels t/m 90 mm D-nagels inbegrepen
Normale prijs -22% € 264,62
Speciale prijs € 204,78 € 247,78
Pneumatisch nagelpistool minibrads t/m 50 mm minibrads inbegrepen
€ 80,13 € 96,96
Pneumatisch nagelpistool brads t/m 64 mm brads inbegrepen
€ 156,42 € 189,27

3 producten

Nagelpistool - Werk snel en efficiënt aan de klus

Spijkerpistolen worden voor diverse doeleinden gebruikt. Ga jij deurlijsten, glaslatten of kisten maken? Of zoek je juist een nagelpistool om het dak vast te spijkeren? Deze klussen kunnen allemaal veilig en eenvoudig uitgevoerd worden met Airpress spijkermachines. Onze pneumatische gereedschappen zijn niet alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar ook voor werkplaatsen of thuisgebruik.

Deze veelzijdige nagelmachines zijn onmisbaar op plaatsen waar betrouwbaarheid, eenvoudig en efficiënt werken, en kracht hoog in het vaandel staan. Het krachtige motorloze apparaat is door het ontwerp, comfort en de technische eigenschappen extreem duurzaam en zeer krachtig en kan ik de moeilijkste omstandigheden werken. Ga voor de nagelmachine en breng de kwaliteit van jouw werk naar een hoger niveau!

Spijkermachines van Airpress - Kracht wanneer jij het nodig hebt

Wanneer jij een nagelpistool op perslucht van Airpress in het bezit hebt, merk je al gauw dat je niet beperkt wordt in het uitvoeren van jouw klus. De machines werken namelijk op perslucht, waardoor deze geen elektriciteit verbruiken. Wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld op een bouwplaats werkt waar onvoldoende elektriciteit aanwezig is.

Het zijn krachtige machines die zelfs in de moeilijkste omstandigheden normaal kunnen werken. Tijdens het ontwerpproces is rekening gehouden met het comfort voor de eindgebruiker. Een groot voordeel is het gewicht door het missen van een elektromotor. Als voorbeeld, pneumatische spijkerpistool voor onder andere zwaar dakwerk en houtskeletbouw weegt slechts 3.10 kilogram! Een licht spijkerpistool is gemakkelijker te hanteren en ook mee te nemen.

Omdat deze machines geen elektromotor hebben, kan je veilig werken in moeilijke omstandigheden. Werk je in de bouw buiten en regent het, dan kan je gewoon doorwerken met de spijkermachine. In situaties waar een verhoogd risico is op brand, explosie gevaar, vochtige of zelfs stoffige omstandigheden kan je zonder problemen werken met een pneumatische spijkermachine. In combinatie met hoogwaardige materialen zal de machine bij intensief gebruik niet oververhit raken!

De spijkerpistolen worden daarom niet voor niets geprezen voor professionals en doe-het-zelvers die werken in bijvoorbeeld de bouw, industriële installaties en werkplaatsen waar intensief werken dagelijkse kost is. Met een spijkerpistool van Airpress heb je betrouwbaar gereedschap die geschikt voor elke uitdaging!

Pneumatisch spijkerpistool van Airpress geschikt voor de bouw

Pneumatische brad tacker - minibrads, brads of stripnagels?

Minibrads of brads spijkerpistolen worden vooral gebruikt bij projecten waar het bevestigingsmateriaal niet of nauwelijks zichtbaar mag zijn, zoals voor het maken van kisten of eventueel in de meubelmakerij. Met de professionele spijkermachine maak je onder andere bekisting van beton en houtskeletbouw. Dit doe je door stripnagels, andere naam is stripnagels, te gebruiken. Naast tackers hebben wij een ruim assortiment aan (mini) brads en stripnagels.

Spijkerpisolen van Airpress zijn comfortabel en veilig in gebruik

Haal het maximale eruit met het Airpress nagelpistool

Naast efficiëntie zijn veiligheid en comfortabel werken ook belangrijke onderwerpen, daarom is bij het ontwerp over elk detail nagedacht. Door het eenvoudige ontwerp zijn de spijkerpistolen niet alleen licht van gewicht, maar ook prettig te hanteren. De rubberen handgreep zorgt voor grip en ook dat de handen niet koud worden wanneer perslucht door de machine stroomt. Door het comfort raak je minder snel vermoeid.

Om maximale veiligheid te bieden zijn alle machines voorzien van neusbeveiliging. Het spijkerpistool zal namelijk niet spontaan schieten wanneer je op de trigger drukt. De trigger wordt pas geactiveerd wanneer de neus druk heeft met het materiaal.