Schroefcompressor olie 5 l

€ 57,78 € 69,91
Op voorraad
SKU
36488-P

De schroefcompressor olie is temperatuurstabiel, lange levensduur en is duurzaam zonder dat het gaat schuimen. Bovendien zal het ook corrosie en slijtage tegengaan. De schroefcompressor heeft door deze olie een langere levensduur.

Ontvang onze nieuwsbrief en 5% korting!

De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen.

Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de nieuwe artikelen en aanbiedingen. Bij aanmelding krijg je 5% korting op de eerste aankoop via onze webshop.

Betaal en verzendmogelijkheden
  • Vandaag besteld voor 16.00u, vandaag verzonden! (ma t/m vr)
  • 60 Dagen bedenktijd, gerust uw bestelling bekijken!
  • Airpress levert uit eigen voorraad!
  • Advies nodig? Neem contact met ons op: 03 - 820 99 90.
  • Door onze kennis, heeft u het beste product!
  • 60 Jaar ervaring op het gebied van perslucht!

Downloads

Download PDF

Details

Art.nr. 36488-P
EAN 08712418265101
Gewicht (kg) 5,00

Beschrijving

Schroefcompressor olie 5 liter

Schroefcompressoren hebben olie nodig voor de beste prestaties. De schroefcompressor olie 5 liter is een mineraalolie compleet geoptimaliseerd voor de schroefcompressoren. Het gaat namelijk slijtage tegen. Door de smering worden de onderdelen beschermd en draaien soepeler, waardoor de schroefcompressor ook soepel blijft draaien.


De schroefcompressor olie behoudt een stabiele temperatuur en is beschermend tegen corrosie en slijtage. Daarbij heeft de olie een duurzame smering, maar zal het niet gaan schuimen. Het zorgt ervoor dat de schroefcompressor een lange levensduur heeft.

Olie vervangen

De olie dient om het jaar vervangen te worden om de beste prestaties te houden. Het kan ook gebeuren dat de olie al eerder vervangen moet worden in verband met de bedrijfsuren. Olie wordt troebel en dat zorgt ervoor dat de boel kan verstoppen, waardoor de schroefcompressor slechter gaat presteren.