• Gratis verzending vanaf € 150,- incl. BTW
  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Meer dan 60 jaar ervaring

12 volt compressor

Ben je aan het werk op de bouwplaats, als klusser veel onderweg of je bent op vakantie en je hebt een compressor nodig? Probleem is echter dat je niet kan beschikken over een stroompunt? Dan zijn de 12 volt compressoren de ideale oplossing! Deze compressoren sluit je namelijk aan op een 12 volt stekker of 12 volt accu.

De 12v luchtcompressor is dus zeer handig wanneer de stroomvoorzieningen ontbreken. Zo kan je alsnog jouw klus gaan uitvoeren, zoals bandenpompen, blazen en tacken (afhankelijk van de compressor). In ons assortiment vind je diverse compressors op 12 volt, van alleen voor autobanden tot het semi-professionele werk.

Laat ons je helpen, wat wil je met de 12v compressor gaan doen?

Mini olievrij compressor 12V 7 bar 27 l/min
€ 47,04 € 56,92
Stille Olievrije Compressor LMO 3-190 8 bar 0.7 pk/0.5 kW 152 l/min 3 l 12V
€ 995,55 € 1.204,62
12V Stille Olievrije Compressor DC 12-180/15 10 bar 0.75 pk/0.55 kW 144 l/min 15 l
€ 1.090,60 € 1.319,63

3 producten

12 volt compressor - Op plaatsen werken zonder stroomvoorzieningen

De 12V compressor is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld de doe-het-zelver of semi-professional die perslucht nodig hebben om te klussen op plaatsen waar geen 230 volt aanwezig is, want deze compressor sluit je aan op een 12 volt accu of op de 12 volt stekker van het voertuig. Op deze manier kan je de werkzaamheden alsnog uitvoeren. Het zijn compacte modellen die je eenvoudig meeneemt in de service bus of in de auto.

Olievrije 12 volt compressor

De 12V air compressor is olievrij, waardoor de compressor eenvoudig in onderhoud is en de perslucht van hoge kwaliteit is. Wil je er echter zeker van zijn dat er geen olie en condens meer aanwezig is in de perslucht, dan is het advies om olie en waterafscheiders te gebruiken. Ben je op zoek en wil je een olievrije compressor kopen op 230 volt, klik hier.

Onderweg klussen uitvoeren met een compressor op 12 volt

Onderweg of op bouw locaties is er vaak geen netstroom aanwezig. Met een mini luchtcompressor op 12v heb je een draagbare compressor waarmee je onderweg klussen kan uitvoeren. Deze compacte modellen kan je eenvoudig kwijt in bijvoorbeeld de kofferbak van de auto of in de servicebus.

Minicompressor nodig die op 230 volt werkt? Bekijk deze compressoren op de mini / kleine compressoren pagina.

PU luchtslangen voor persluchtinstallaties

Compressor 12 volt met tank

In het assortiment van Airpress vind je 12V compressoren met tank, ook wel drukvat genoemd. Doordat de compressor een buffer heeft om de perslucht in op te slaan, neemt deze niet constant stroom van de accu waardoor deze minder snel leegraakt. Ook kan je het drukvat vullen en dan de compressor loskoppelen van de accu, dan ben je er zeker van dat de accu niet langzaam leegloopt.

Hoe sluit ik de compressor 12v aan op een accu?

Een aantal compressoren sluit je direct op de accu van het voertuig aan. Het aansluiten van de luchtcompressor 12V op accu kan op twee manieren, namelijk met hulpstarterklemmen of een directe aansluiting door middel van accupoolklemmen. Wanneer je de compressor op 12V aansluit op een accu, dien je rekening te houden met de capaciteit van de accu.

PU luchtslangen voor persluchtinstallaties

Compressoren met 12 volt stekker

Ook is er een compressor op 12 volt die voorzien is van een 12 volt stekker die je kan aansluiten op de 12 volt stekker van de auto. Deze compressor is alleen geschikt voor het oppompen van bijvoorbeeld autobanden, luchtbedden of de voetbal. Door het compacte formaat is de compressor eenvoudig op te bergen in de kofferbak. Deze compressor is voorzien van drie extra pompnippels die je op het mondstuk voor de autobanden kan zetten.

PU luchtslangen voor persluchtinstallaties