12 volt compressor

De 12v compressor, ook wel luchtcompressor 12v genoemd, is geschikt voor situaties waarin 230V voorzieningen ontbreken, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent of op een bouwplaats aan het werk bent. Deze compressoren worden aangesloten op een 12 volt aansluiting, bijvoorbeeld op een accu of de 12 volt stekker van een voertuig.

Laat ons je helpen, wat wil je met de mobiele compressor gaan doen?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 volt compressor - Gemakkelijk aan te sluiten op een accu

De 12V compressor is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld de doe-het-zelver of semi-professional die perslucht nodig hebben om te klussen op plaatsen waar geen 230 volt aanwezig is, want deze compressor sluit je aan op een 12 volt accu of op de 12 volt stekker van het voertuig. Het aansluiten van de luchtcompressor 12V op accu kan op twee manieren, namelijk met hulpstarterklemmen of een directe aansluiting doormiddel van accupoolklemmen. Wanneer je de compressor op 12V aansluit op een accu, moet je rekening houden met de capaciteit van de accu.

Onderweg klussen uitvoeren met een compressor op 12 volt

Onderweg of op bouw locaties is er vaak geen netstroom aanwezig. Met een mini luchtcompressor op 12v heb je een draagbare compressor waarmee je onderweg klussen kan uitvoeren. Deze compacte modellen kan je eenvoudig kwijt in bijvoorbeeld de kofferbak van de auto of in de servicebus.

Minicompressor nodig? Bekijk deze compressoren op mini / kleine compressoren.

Compressor 12 volt met tank

In het assortiment van Airpress vind je 12V compressoren met tank, ook wel drukvat genoemd. Doordat de compressor een buffer heeft om de perslucht in op te slaan, neemt deze niet constant stroom van de accu waardoor deze minder snel leegraakt.

Olievrije 12 volt compressor

De 12V air compressor is olievrij, waardoor de compressor eenvoudig in onderhoud is en de perslucht van hoge kwaliteit is. Wil je er echter zeker van zijn dat er geen olie en condens meer aanwezig is in de perslucht, dan is het advies om olie en waterafscheiders te gebruiken. Ben je op zoek en wil je een olievrije compressor kopen op 230 volt, bekijk dan onze olievrije compressor pagina.

Bekijk ons aanbod aan 12V compressoren

12V compressor nodig, bijvoorbeeld voor het oppompen van banden of tacken? Bekijk ons aanbod en plaats een bestelling in onze webshop. Bij besteding van meer dan €50,- profiteer je van gratis verzending!

Neem gerust contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt. Omdat onze locaties geen showroom/balie hebben, zijn we telefonisch of per mail bereikbaar, neem contact met ons op door te bellen naar 32 (0)3 - 820 99 90 of een e-mail te sturen naar info@airpress.be voor deskundig advies.