• Gratis verzending vanaf € 150,- incl. BTW
  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Meer dan 60 jaar ervaring

Staande compressor

De verticale compressor is de ideale compressor met een groot drukvat wanneer er sprake is van ruimtegebrek in de ruimte waar deze komt te staan, zoals in een werkplaats, garage, maar ook in een servicebus voor onderweg. De compressor is niet horizontaal gebouwd, maar juist verticaal om de lengte en breedte zo klein mogelijk te maken en de hoogte te benutten.

Laat ons je helpen, wat wil je met de mobiele compressor gaan doen?

  • Bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden
  • Snelle service
  • Klantbeoordeling 9.2/10
  • 5% nieuwsbriefkorting
Stille olievrije staande compressor 8 bar 2 pk/1.5 kW 150 l/min 38 l LMVO 40-250
Normale prijs € 419,31
Speciale prijs € 402,63 € 487,19
Staande compressor 8 bar 2.5 pk/1.8 kW 231 l/min 50 l HL 360-50
€ 278,41 € 336,88
Staande compressor HL 360-50 8 bar 2.5 pk/1.8 kW 231 l/min 50 l Plug & Play
Normale prijs -15% € 399,01
Speciale prijs € 339,16 € 410,39
Staande compressor HL 360-50 8 bar 2.5 pk/1.8 kW 231 l/min 50 l  Plug & Play
Normale prijs -14% € 402,06
Speciale prijs € 341,76 € 413,53

6 producten

Staande compressor neemt weinig ruimte in

Bij de staande luchtcompressor is nagedacht over hoe effectief mogelijk de compressor gebouwd kan worden en zo weinig mogelijk ruimte inneemt in de ruimte waar deze komt te staan. Bij alle verticale compressoren is het geval dat de motor boven op het drukvat is gebouwd, wat als voordeel oplevert dat je ergonomisch werkt.

De Airpress staande compressor is te verkrijgen in diverse soorten en maten, geschikt van de doe-het-zelver tot de professional. De staande luchtcompressor is geschikt voor diverse werkzaamheden, afhankelijk van het model kun je bijvoorbeeld banden pompen, breken of bikken, verfspuiten, schoonblazen en moeren losdraaien. De groene serie pro compressor is juist geschikt voor bijvoorbeeld de auto-industrie.

Eenvoudig een verticale compressor verplaatsen?

De meeste mobiele staande compressoren hebben naast het voordeel dat het weinig ruimte inneemt ook het voordeel dat de compressor eenvoudig te verplaatsen is naar de plaats van bestemming. Ben je als klusser vaak onderweg in jouw servicebus en je hebt perslucht nodig voor jouw werkzaamheden, dan kan je kiezen voor een kleine compressor. Maar heb je meer perslucht inhoud nodig, dan is de staande compressor met groter drukvat de ideale oplossing om de werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Staande compressor pro voor garages en kleine industrieën

Voor de professionele tak, bijvoorbeeld industrieën of werkplaatsen, is er de VK 700-270 Pro groene serie compressor. Met een drukvat van 270 liter is dit een grote compressor, maar neemt qua oppervlak weinig ruimte in, in vergelijking met een horizontaal model met hetzelfde aantal liters.

Stille staande luchtcompressor

Een staande compressor en ook in stilte werken, dat kan met de Stille olievrije LMVO 40-250 compressor. Deze staande compressor is niet alleen een fluisterstille compressor, maar ook een olievrije compressor en mobiele compressor.

Wat is het onderhoud van een Airpress staande compressor?

Alle verticale compressoren hebben twee onderhoudspunten die bij elke compressor uitgevoerd moet worden, het condens uit het drukvat laten lopen en de luchtfilters reinigen die na een jaar vervangen moeten worden. Bij een staande oliegesmeerde compressor dien je olie bij te vullen en is het advies om elk jaar de olie te vervangen. Meer informatie over onderhoud vind je op onze blog compressor onderhoud.

De voordelen van een verticale compressor

De mobiele staande compressor is geschikt voor diverse doeleinden, hierbij benoemen wij de voordelen:

  • Door de verticale bouw neemt de compressor weinig ruimte in;
  • Voor garages en kleine industrie met weinig ruimte is er een professioneel model;

Bestel de staande compressor die bij jou past in onze webshop

Airpress beschikt over een uitgebreid aanbod aan staande luchtcompressoren. Kies de compressor voor jouw toepassing en plaats een bestelling in de webshop. Op al onze compressoren krijg je standaard 2 jaar garantie, tenzij anders wordt aangegeven.

Het kiezen van de juiste compressor kan soms lastig zijn. Neem contact met ons op wanneer je advies nodig hebt, wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 32 (0)3 - 820 99 90. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@airpress.be. Onze deskundige medewerkers helpen graag bij het maken van de juiste keuze.