Stille compressor kopen

De geluidsarme compressor wordt ook wel low noise compressor of geluidgedempte compressor genoemd en kenmerkt zich door zo weinig mogelijk decibels te produceren tijdens het pompen. De fluisterstille compressor is daarom ideaal geschikt voor plaatsen waar geluidshinder niet wenselijk is, zoals in kantoren of in het laboratorium.

De stille compressor is verkrijgbaar in diverse maten, van compacte modellen tot professionele modellen voor het persluchtsysteem. Stille compressor kopen? Op deze pagina vind je een ruim assortiment aan geluidgedempte compressoren voor de hobby klusser, doe-het-zelver en de professional.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De low noise compressor - weinig geluid tijdens de werkzaamheden

De geluidsarme compressoren van Airpress kenmerken zich door het lage aantal decibels dat geproduceerd wordt tijdens het pompen van perslucht, want door het lagere toerental, speciaal omhulsel om de pomp en speciaal ontworpen luchtfilters met extra demping worden de decibels gedempt. Een stille compressor wordt ook fluisterstille compressor, low noise compressor, compressor stil of geluidgedempte compressor genoemd. De meeste modellen in deze serie zijn olievrije en hierdoor zijn het onderhoudsvriendelijke compressoren. De stille luchtcompressor is onder andere verkrijgbaar als minicompressor en mobiele luchtcompressor.

Fluister compressor, wat zijn de voordelen?

De stille luchtcompressor biedt diverse voordelen:

  • Door de bouw, het lager toerental en de speciaal ontwikkelde geluiddempers is een stille compressor stiller tijdens de werkzaamheden;
  • Ruim aanbod aan low noise compressoren, van handzame modellen tot professionele modellen met 100 liter drukvat;
  • Bijna alle modellen zijn olievrij en daardoor eenvoudig in onderhoud;
  • De compressoren voldoen aan de normeringen;
  • Andere mensen hebben geen last van jou tijdens de werkzaamheden.

Fluisterstille compressor - voor de doe-het-zelver tot de professional

Door de variatie in modellen en de mogelijkheden is de stille luchtcompressor geschikt voor onder andere de doe-het-zelver, hobbyist en de professional. De geluidgedempte compressor is verkrijgbaar in 12-, 24-, 230 of 400 volt met een werkdruk van 6 of 8 bar.

Ben je vaak onderweg om te klussen, heb je weinig ruimte in de garage of wil je de stille compressor eenvoudig kunnen verplaatsen, dan zijn modellen met 3-, 15-, 24- of 38 liter drukvat die je kan tillen of mobiel zijn door de wielen en het handvat ideaal. Heb je een groter drukvat nodig omdat je voor je klus veel perslucht verbruikt, dan heeft Airpress in het assortiment varianten van de low noise compressor met 50- of 100 liter drukvat, waarbij de 100 liter compressor geen mobiele compressor is.

Wil je een stille professionele compressor voor bijvoorbeeld een autogarage, maar de schroefcompressor is te duur? Dan zijn de APZ compressoren de ideale oplossing. Deze compressoren zijn gebouwd in een geluidsisolerende kast, waardoor je veilig in de buurt van de low noise compressor kan werken. Deze compressoren worden in een persluchtsysteem gemonteerd.